Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zingend geloven dienst

26 september
Zingend geloven dienst

Zingend geloven dienst o.l.v. ds. E.C. Vreugdenhil - Mijnarends

Op zondagmiddag 26 september a.s. wordt er in de Vredeskerk  een bijzondere Zingend-Geloven – dienst gehouden.

U kunt daar – als kerkganger en/of luisteraar - een bijdrage aan leveren. Wanneer u nl. aan een van onze medewerkers uw meest geliefde geestelijk lied doorgeeft, ontstaat er aan de hand alle binnenkomende verzoeken een top-10 van liederen, welke tijdens de dienst gezongen worden. Dan kan het zo maar zijn dat uw favoriete lied tijdens deze dienst gezongen wordt.

U kunt de titel van uw lied telefonisch of per email doorgeven aan: Bert Brouwer tel. 4022707; email: a.b.brouwer@casema.nl.  of Jaap Haasnoot tel.0622624839; email jaapenriahaasnoot@ziggo.nl  (n.b. indien u belt, graag tussen 18.00 en 19.00 uur.) Het mag een psalm of een gezang zijn (oude of nieuwe berijming maakt niet uit) of een opwekkingslied of – als u daar de voorkeur aan geeft – een lied uit de bundel van Johannes de Heer.

U kunt uw favoriete lied op deze manier doorgeven t/m maandag 13 september a.s.

Het thema van deze dienst is “Hoop op de Toekomst “. Voorganger in deze dienst is ds. Cornelie Vreugdenhil. De muzikale begeleiding is in handen van organist Rob van Efferink. De bekende Katwijkse zangeres Jacobine van der Plas zal een aantal liederen solo zingen.

Aanvang dienst : 17.00 uur. De dienst wordt via Kerkomroep/you tube/facebook uitgezonden.

We hopen zoveel mogelijk reacties te ontvangen.! Na de dienst gelegenheid voor napraten onder genot van koffie of thee. U bent in ieder geval van harte uitgenodigd en neem voor deze mooie dienst- als het mogelijk is- een bekende van u mee.!

Uw Commissie Zingend Geloven.

Informatie

Wanneer:
zondag 26 september 2021
van 17:00 tot 18:30 uur


Voorganger: Ds. E.C. Vreugdenhil - Mijnarends

« terug naar de kalender

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer