Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zingend Geloven - Zeedienst

26 januari
Zingend Geloven - Zeedienst

Zingend Geloven - Zeedienst o.l.v. ds. E.C. Vreugdenhil-Mijnarends Thema: Het Anker

De Zeedienst komt er weer aan en wel op zondag 26 januari om 16.50 uur. De dienst staat weer geheel in het teken van de zee, met liederen van en over de zee.

Generaties lang hebben de vissers uit ons dorp de zeeën bevaren en dat gaat nog steeds door. De onvoorspelbare zee met heftige stormen en grondzeeën en gevaarlijke wrakken. Destijds als de wind met stormgetij in ons dorp door de schoorstenen loeide, luisterden de bezorgde vrouwen naar Scheveningen Radio, in de hoop dat hun stoere mannen en jongens weer veilig de haven binnen voeren. Helaas was het niet altijd zo en was er veel verdriet te verdragen. Als kustplaats, met de visserij en alles daarmee verbonden, houden we de onverbrekelijke band met de zee. En nu mogen we met elkaar uit volle borst mooie liederen over de zee zingen!

Intussen is het al de11e keer dat we deze jaarlijkse Zeedienst mogen houden! Voorganger is ds. E.C. Vreugdenhil-Mijnarends. Het thema is: Het Anker. De mannenzanggroep SION onder leiding van Leo Meijvogel zal hieraan met prachtige liederen weer medewerking verlenen. De organist/ pianist is Rob van Efferink. Na afloop gelegenheid elkaar te ontmoeten en na te praten onder genot van een lekker bakkie koffie of thee. U bent allen hartelijk welkom en nodig anderen uit om met u mee te gaan, want het belooft weer een mooie dienst te worden…

Graag tot ziens en kom a.u.b. op tijd want ca.10 minuten voor vijf komt de Klederdrachtgroep Katwijk binnen en volgt een filmpje over de KW 36 Margriet.

Commissie Zingend Geloven.

P.S. Let ook op de posters in het dorp met de foto van de KW 36 Margriet.

Informatie

Wanneer:
zondag 26 januari 2020
van 16:50 tot 18:30 uur


Voorganger: Ds. E.C. Vreugdenhil-Mijnarends

« terug naar de kalender

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer