Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Willeke Smits in Bätzconcert Vredeskerk

23 augustus

Het laatste zomerconcert op het Bätzorgel Vredeskerk Baljuwplein 1 te Katwijk aan Zee wordt verzorgt door Willeke Smits uit Leiden op dinsdag 23 augustus aanvang 20.15 uur. Toegang 7,50 en jongeren t/m 14 jaar vrij toegang. Parkeren Boulevard/Tramstraat. U kunt op scherm de verrichtingen volgen! Willeke Smits is de huidige organist van de Hooglandse Kerk, waar zij de beschikking heeft over twee orgels: het de Swart-Hagerbeer orgel 16 e/17 e eeuw en het 3 klaviers laat 19e eeuws Willis orgel.

Na haar eindexamen Conservatorium bij Kees van Houten en Bernard Winsemius  nam ze deel aan verschillende concoursen zoals Sweelinck Competition in Amsterdam en Haarlem. Daarnaast is ze actief als docent en muzikaal coach van jong tot oud. Dat haar hart ook bij Liedzang in de kerk ligt , blijkt uit haar lidmaatschap Psalmen anders – een supplemant bij het liedboek 2013.

Haar spel op CD van werken van de Nederlandse componist Andriessen is met het hoogste cijfer in het blad Luister gewaardeerd. Tevens viel deze waardering haar ten deel in de Orgelvriend naar aanleiding van haar spel op CD met werken van de componist Walther. Een groot succes is de CD “Happiness “” , waar je vrolijk van wordt. Het programma dat zij uitvoert luidt: 1. Van Bach : Wir danken Dir , Gott (Cantate 29) 2. Trio sonate IV BWV 528 3. Gavotte van Rameau 4. Vater unser im Himmelreich T.Hagen 5. Feestelijke muziek: van Stanley 3 delen 6. Toccata en fuga in a van Krebs. 7. Fantasia  Italiano Krebs 8. Fantasie en Fuga b kl Boëly 9. Improvisatie en 2 coupletten samenzang over Ps. 100.

Mogen we op uw komst rekenen?

Bätzcommissie Vredeskerk

Informatie

Wanneer:
dinsdag 23 augustus 2022
om 20:15 uur


Locatie: Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer