Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zondag Voleinding - ochtenddienst

22 november
Zondag Voleinding - ochtenddienst

Thema: ‘God behandelt iedereen gelijk’

‘Niemand leeft voor zichzelf, niemand sterft voor zichzelf. Wij leven en sterven voor God onze Heer, aan hem behoren wij toe’

Deze zondag is de laatste zondag van het kerkelijk jaar en dan noemen we altijd de namen van de broeders en zusters die dit jaar overleden zijn. Omdat er maar zo’n dertig aanwezigen tegelijk mogen zijn, houden we twee diensten. We zijn gewend dat familieleden komen om de kaarsen aan te steken. We hebben hen benaderd en van veel overledenen zal er ook familie aanwezig zijn. Niet van allemaal, omdat niet iedereen durft en omdat niet iedereen in de buurt woont.

We willen in beide diensten alle namen noemen. Maar in beide diensten wordt alleen de gedachteniskaars aangestoken van hen waarvan ook de familie is uitgenodigd. 

Om 10.00 uur lezen we de gelijkenis van de arbeiders uit Matteüs 20: 1-16. Het thema is ‘God behandelt iedereen gelijk’. In de dienst om 17.00 uur lezen we uit Lucas 14 de gelijkenis van de verontschuldigingen. Het thema is: ‘Mijn huis moet vol zijn’.

We hopen op troostvolle diensten met elkaar. Het zijn zondagen waar je als nabestaanden tegenop kan zien. Het is emotioneel, maar toch wil je het doen. Laten we elkaar steunen in en rond de diensten en elkaar noemen in onze gebeden.

Ds. Jaap van der Windt

 

Informatie

Wanneer:
zondag 22 november 2020
van 10:00 tot 11:30 uur


Voorganger: Ds. J.G. van der Windt
Collecte: Family-4-family

« terug naar de kalender

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer