Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Startzondag 2021-2022 - Van U is de toekomst

19 september
Startzondag 2021-2022  -  Van U is de toekomst

Startzondag o.l.v. ds. J.G. van der Windt

Het thema van de startzondag is ‘Uw Koninkrijk kome!’, de bekende bede uit het Onze Vader. De PKN reikt dit aan als thema binnen het jaarthema ‘Van U is de toekomst’. De lezingen deze zondag zijn Matteüs 5: 1-13, de ‘zaligsprekingen’ en 6: 9-13, het ‘Onze Vader’. De verwachting van het Koninkrijk van God is een belangrijke bron van hoop in ons leven. Het moment dat de Heer terugkomt, de tranen van de ogen afgewist zullen worden en de dood er niet meer zal zijn.

Maar we geloven ook dat met de komst van Jezus in de wereld iets van het Koninkrijk al zichtbaar geworden is. Het Koninkrijk is ‘reeds en nog niet’. De zaligsprekingen vertellen ons al iets van de regels die gelden. ‘Uw wil geschiedt in Uw Koninkrijk.’

Het is de bedoeling dat ook de tieners aansluiten in de dienst. Het eerste half uur zitten zij boven en zijn zij ook bezig met deze lezingen. Zij sluiten dan vlak voor de preek aan bij de gemeente in de dienst en kunnen eventuele vragen op een briefje inleveren. Zo houden we elkaar scherp.

Informatie

Wanneer:
zondag 19 september 2021
van 10:00 tot 11:30 uur


Voorganger: Ds. J.G. van der Windt
Collecte: KKRV-collecte Stichting Kind in Oost Europa

« terug naar de kalender

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer