Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

FietsSponsorTocht Hands & Feet voor Bolivia

17 september

Dit jaar wordt er gefietst voor Misión Adulam. Het is een stichting in Bolivia die hulp biedt aan verslaafde kinderen, tieners en jongeren. Adulam betekent schuilplaats, zoals in de Bijbel (1 Samuël 22: 1) waar David er een veilige plek vond. Deze stichting is opgericht door de Nederlandse Fineke Janssen. Zij is als zendelinge reeds sinds 1989 actief in Bolivia.

Misión Adulam heeft verschillende panden om haar hulp te kunnen verlenen. Voor die panden is dringend behoefte aan onderhoud en nieuwe materialen. Zo moeten de daken geverfd worden met roestwerend materiaal en de dakgoten vervangen worden. Ook zijn nieuwe matrassen benodigd en is de keukeninventaris in een aantal panden aan vervanging toe. In totaal is hier zo’n € 25.000 voor benodigd. Hands & Feet is ervan overtuigd dat dit bedrag, met de hulp van een aantal enthousiaste fietsers en betrokken gemeenteleden, bij elkaar gebracht kan worden!

NB: De FietsSponsorTocht vindt dit jaar plaats op 17 september. Mocht u mee willen fietsen, meldt u dan aan via mark@handsnfeet.nl of neem een kijkje op www.handsnfeet.nl.

Informatie

Wanneer:
zaterdag 17 september 2022


Locatie: Startpunt Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer