Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Passie- en Paasconcert Martin Mans en Mark Brandwijk

17 april

Op woensdag 17 april 2019 zingen The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans en het Chr. Jongerenkoor Glory onder leiding van Mark Brandwijk in de Vredeskerk. Beide koren brengen een programma ten gehore met het thema ‘Daarom Pasen’. Jantine Kalkman speelt trompet en brengt enkele solo’s ten gehore.

Op het programma staan indrukwekkende arrangementen van lijdens- en paasliederen zoals: ‘’t Is middernacht, Eli, Eli, Lama Sabachthani, en De Kruisweg.’ Daarnaast brengen ze delen uit Bachs beroemde Mattheus Passion ten gehore. Martin Mans en Mark Brandwijk begeleiden elkaars koren. De sfeer van het concert is zowel ingetogen als uitbundig waarvoor de passie- en paasarrangementen zich goed laten lenen.

Het concert is een initiatief van de organisatie Stichting ‘Kerk in Actie’, die talloze projecten opzet om mensen te ondersteunen in onder andere het Midden-Oosten die onder verdrukking lijden. Het is tijdens het concert mogelijk donateur te worden van ‘Kerk in Actie’. Ieder nieuwe donateur ontvangt twee gratis cd’s. Er is tijdens de samenzang een collecte voor dit doel.

 

Details:

Datum: woensdag 17 april 2019

Locatie: Vredeskerk, Baljuwplein 1, Katwijk aan Zee

Aanvang: 20.00 uur

Toegang:  € 10,=

Reserveren op www.martinmans.nl of op ‘Koren in de Kerk’

Informatie

Wanneer:
woensdag 17 april 2019
om 20:00 uur


Locatie: Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer