Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Maaltijddienst

13 oktober

In de eerste Christelijke gemeentes was het heel gewoon om rond de maaltijd samen te komen, de Schriften te openen en met elkaar de Heer te eren.

Aan de hand van het thema 'Lichaam van Christus' slaan we met elkaar de bijbel open voor onze geestelijke voeding! We doen dat met behulp van een brief van Paulus en lezen samen 1 Korinthe 12. We sluiten de dienst zoals gebruikelijk af met een heerlijke maaltijd in buffetvorm. Er worden allerlei heerlijke tapas-gerechten bereid en we hopen elkaar aan tafel te ontmoeten. 

Neem kinderen, familie of vrienden vooral mee naar deze dienst en laat ze op deze laagdrempelige manier kennismaken met onze gemeente! Juist als u nog wat minder bekend bent met de gemeente, of nog nooit bent geweest: weet u welkom! Dit is een mooie kans om kennis te maken en mensen te ontmoeten!

Er zal een collecte worden gehouden voor de bestrijding van de onkosten. 

Aan te raden is om op tijd in te schrijven! Dit kan tot uiterlijk zondag 6 oktober door aanmelding op de lijst in de hal van de kerk, of via email bij Angelina Minnee: edwinminnee@gmail.com.

Deze dienst vindt in zaal Aquamarijn plaats, dus vol = vol!! Tot ziens aan tafel!

Met culinaire groet namens de commissie, Lydia van Rijn

Informatie

Wanneer:
zondag 13 oktober 2019
van 17:00 tot 18:30 uur


Voorganger: Ds. E.C. Vreugdenhil

« terug naar de kalender

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer