Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Kliederkerk

10 november

Inmiddels heeft u vast wel gehoord wat Kliederkerk is. Het afgelopen seizoen hebben we twee fantastische middagen gehad waarop we met jong en oud samen op een creatieve manier Bijbelverhalen hebben ontdekt. Kliederkerk is voor alle leeftijden, maar kinderen zijn in het bijzonder welkom.

Op een laagdrempelige manier willen we samen weer bezig zijn met een Bijbelverhaal. Door verschillende workshops ontdekken we wat God ons door dit verhaal wil leren voor ons leven van alledag. Dit keer duiken we met elkaar in het Scheppingsverhaal. We gaan allerlei mooie dingen bekijken en beleven die de Here God gemaakt heeft en we gaan zelf ook mooie dingen maken.

Kliederkerk is ook een mooie plek om eens buren of kleinkinderen mee te nemen die eigenlijk nooit meer in de kerk komen. In het nieuwe seizoen willen we opnieuw twee zondagmiddagen Kliederkerk houden met elkaar.

We hopen dat u ook mee komt doen en anderen meeneemt!

Data: zondag 10 november en zondag 8 maart om 15.00 uur in de Vredeskerk

Meer informatie:  Ria de Jong-Bakker, tel. 06-30531559  e-mail: riadejongbakker@ziggo.nl en ds. Cornelie Vreugdenhil, tel. 06-44879666  e-mail: cornelie16988@gmail.com 

Informatie

Wanneer:
zondag 10 november 2019
van 15:00 tot 16:30 uur


Voorganger: Ds. E.C. Vreugdenhil

« terug naar de kalender

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer