Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Kerkdienst - Belijdenis

04 juli
Kerkdienst  -  Belijdenis

Belijdenisdienst o.l.v. ds. J.G. van der Windt

Afgelopen jaar heeft er ook weer (vooral online) een belijdeniskring gedraaid. Dat heeft geleid tot vier belijdeniskandidaten die in de dienst op 4 juli openbaar belijdenis willen afleggen van hun geloof. Dat is heel verheugend. De zogenaamde ‘aannemingsavond’ met leden van de kerkenraad is op 15 juni.

We hebben gekozen voor Johannes 15: 1-17. Het is nog niet zeker, maar hopelijk is het advies tegen die tijd dat er ook weer wat gezongen mag worden.

Ook bevestigen.

In de dienst op 4 juli willen we ook nog Jan de Boer bevestigen als diaken. Hij was er 20 juni niet bij. We nemen ook afscheid van kerkrentmeester Allaart ter Haar. We stellen dan ook de volgende vraag aan de gemeente: En U, gemeente van de Vredeskerk, nu deze broeder (en enkele weken geleden ook broeders en een zuster) tot ouderlingen en diakenen bevestigd zijn - belooft U hen te aanvaarden, hen te omringen met uw medeleven, hen te dragen in uw gebeden en met hen mee te werken in de dienst aan onze Heer? Wat is daarop uw antwoord? Antwoord: Ja, van harte. Omdat ik op 20 juni gelijk verder ging met het zegenlied, is deze vraag er toen bij ingeschoten. Terwijl het toch een heel belangrijke vraag is.

We hopen op een feestelijke dienst met elkaar.

Met een hartelijke groet, ds. Jaap van der Windt

Informatie

Wanneer:
zondag 4 juli 2021
van 10:00 tot 11:30 uur


Voorganger: Ds. J.G. van der Windt
Collecte: Vakantiepret voor kinderen in armoede

« terug naar de kalender

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer