Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Spreekuren in de kerk…

03 juni

Over enkele dagen neemt ds. Cornelie afscheid van de Vredeskerk. Helaas zal het in deze anderhalvemeter-samenleving een afscheid zijn zonder bomvolle kerk of gezellige avond. Om toch zoveel mogelijk mensen te zien, spreken en afscheid te kunnen nemen, ben ik ook de komende weken voor een aantal ‘spreekuren’ in de kerk. Ook ds. Jaap maakt graag afspraken met mensen tijdens deze spreekuren voor wie hem wil ontmoeten.

Er zullen dus niet veel huisbezoeken zijn in de komende weken. Wij denken dat bij mensen thuis afspreken meer risico inhoudt dan mensen uitnodigen in de kerk, op afstand met tussendoor steeds desinfecteren. Maar de spreekuren in de kerk geven hopelijk genoeg gelegenheid om elkaar toch nog te ontmoeten. De afgelopen week heb ik al een heel aantal leuke gesprekken gehad. Ik hoop ook de komende weken op nog veel ontmoetingen!

Om het overzicht te houden is het de bedoeling dat u zich van tevoren opgeeft via de mail: individueel, als echtpaar of als gezin. U kunt zich opgeven voor: woensdagochtend 3 juni.

Wij mailen u terug welke tijd het precies wordt. We gaan uit van gesprekken van een half uur.

Ds. Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends (cornelie16988@gmail.com)
Ds. Jaap van der Windt (
jgvanderwindt@planet.nl)

Informatie

Wanneer:
woensdag 3 juni 2020


Locatie: Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer