Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Uitreiking vakantiebijbelgids

02 juli
Uitreiking vakantiebijbelgids

Vakantie! Maar wanneer we op vakantie gaan is het moeilijk om dingen los te laten. Nog even snel een wasje draaien, koffer inpakken en ‘ohh, had ik nu wel of niet de danslessen van m’n dochter afgezegd?’ en zo stapelt de vakantiestress zich op.

Bijna vergeten we de essentie van vakantie. In het dagelijks leven zijn we namelijk altijd bezig voor alles en iedereen. Nog even snel een mailtje, appje of facebookberichtje beantwoorden en daarna hopelijk tijd om even op adem te komen. Waarom is het zo moeilijk om een paar weken ‘offline te leven’, te vertrouwen op God of kortweg te genieten. De Vakantiebijbelgids, met het boek Psalmen als leidraad, biedt drie weken aan overdenkingen, vakantietips en meer! Het boek Psalmen in de bijbel leert ons op adem te komen, te verlangen naar God, te vertrouwen op God maar bovenal te genieten van de mooie dingen die Hij ons gegeven heeft. De Vakantiebijbelgids kan natuurlijk zowel op vakantie als thuis gelezen worden!

Na de welkomstdienst van 2 juli zullen de boekjes bij de uitgang uitgedeeld worden. Natuurlijk is er ook weer alle gelegenheid om elkaar, onder het genot van koffie/thee of limonade, te ontmoeten en na te praten over deze dienst.

De welkomstdienstcommissie.

Informatie

Wanneer:
zondag 2 juli 2017
om 11:30 uur


Locatie: Vredeskerk Katwijk

« terug naar de kalender

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer